Dani Alves: "Prijzen blijven pakken"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Dani Alves: "Prijzen blijven pakken"
Foto: © SC

Barcelona neemt het dinsdag op tegen PSG in de kwartfinales van de Champions League. Het loopt de jongste weken niet altijd meer even vlot bij de Catalanen, maar Dani Alves vindt niet dat Barça uit vorm is.

Na het verlies in de Champions League op het veld van AC Milan (2-0) begon er kritiek te komen op het matige spel van Barcelona. Messi en co herpakten zich evenwel, en veegden de Italianen in Camp Nou volledig van de mat (4-0). Afgelopen weekend bleef Barça dan weer steken op een 2-2-gelijkspel tegen Celta de Vigo.

Dani Alves maakt zich echter geen zorgen. “Het klopt dat voetbal draait om resultaten, maar het geheugen van heel wat mensen is niet altijd even best. Na enkele mindere resultaten vergeten de mensen meteen wat we de afgelopen jaren allemaal hebben gepresteerd. Het enige wat we kunnen doen is prijzen blijven pakken”, vertelt de Braziliaanse rechtsachter aan Goal.com.

Dinsdagavond gaat Barcelona op bezoek bij het PSG van Zlatan Ibrahimovic, die speelgerechtigd is tegen zijn ex-team. De Zweedse vedette zal zich absoluut willen bewijzen tegen het team waar hij het niet echt kon waarmaken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties