Barça niet opgezet met vrijgesproken Ibrahimovic

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Barça niet opgezet met vrijgesproken Ibrahimovic
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond staat de klepper PSG- Barcelona op het menu. De wedstrijd leek aanvankelijk zonder Zlatan Ibrahimovic te zijn, omdat die geschorst was voor natrappen. De FIFA bracht de schorsing terug tot één duel, en zo start de Zweed vanavond gewoon voor PSG.

Daar is echter niet iedereen even blij mee. Sportief directeur van de Blaugrana, Andoni Zubizarreta, was niet te spreken over het terugschroeven van Zlatans straf. “Dat zijn schorsing zo plots verminderd wordt, zou in de toekomst wel eens een de norm kunnen worden”, vertelde hij. Assistent-coach Roura houdt niet speciaal rekening met de Zweed. “Hij is sterk in de lucht en scoort makkelijk een doelpunt, maar wij spelen gewoon ons eigen spel”, liet hij optekenen.

Vanavond zit ook Tito Vilanova opnieuw in de dug-out. De coach lijkt voldoende hersteld, nadat hij de afgelopen twee maanden van kanker revalideerde in New York. Vilanova leidde vrijdag zijn eerste training en hoopt vanavond meteen weer aan te knopen met de zege. Dat wordt wel een lastig karweitje op het veld van de Franse grootmacht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties