Reactie Köteles: "Wist niet meer waar hij ging schieten"

Köteles: "Wist niet meer waar hij ging schieten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laszlo Köteles kroonde zich op het einde nog tot de held van Racing Genk. Met een gestopte penalty op een poging van Bram Nuytinck zorgde hij er immers voor dat de drie punten mee naar Limburg konden.

Köteles wilde echter geen eer voor zichzelf opstrijken. "Ik doe mijn werk", lachte hij achteraf. "Als er iemand held genoemd mag worden is het de trainer. Hij zorgde er voor dat we in de tweede helft met een heel andere mentaliteit het veld opkwamen. Anderlecht speelde ons immers van de mat. Ze duwden ons gewoon terug en wij zaten amper in de wedstrijd. Met 1-0 tijdens de rust wisten we dat alles nog mogelijk was."

Toch was het een goed gepakte penalty. In de halve finales van de Beker had hij immers geen verhaal op de strafschop van Nuytinck. "Ik probeerde me te herinneren waar hij die toen trapte, maar ik wist het niet meer. Ik koos gewoon een hoek. Ik heb misschien wel geluk gehad. En daarmee wil ik die discussie afsluiten. Vorige keer pakte ik er geen enkele. We gaan er nu ook niet te veel meer over praten, want volgende keer ben ik misschien wel de klos. (lacht)."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties