Leko: "Mijn hart kleurt nog altijd een beetje blauw-zwart"

Leko: "Mijn hart kleurt nog altijd een beetje blauw-zwart"
Foto: © SC

Het zal voor Laurens de Bock en Ivan Leko een speciale wedstrijd worden in het Daknamstadion. Beide spelers spelen vanavond tegen hun ex-club.

“Mijn hart kleurt nog altijd een beetje blauw-zwart maar niet in de 90 minuten op het veld”, zei de Kroaat aan Het Nieuwsblad. Leko was bij Club Brugge een heel goede voetballer, maar er werd hem soms verweten dat hij niet genoeg voor de bal vocht.

Toch is hij nog altijd vrij populair bij Club Brugge en de liefde is wederzijds. Zo kwam Leko, als enige actieve oud-speler, onlangs nog op een reünie van oud-spelers in Club Brugge opdagen.

"Ik vond het in elk geval gezellig en plezant en ben nog steeds fier dat ik nog altijd een beetje deel mag uitmaken van Club Brugge."

"Play-off II was een ramp"

De Kroaat is nog niet van plan om zijn voetbalschoenen aan de haak te hangen. Zo bereikte hij onlangs nog een overeenkomst met zijn club Sporting Lokeren voor een extra seizoen. “Zolang het kan, ga ik door en ik zou heel graag nog eens Europees spelen met Lokeren.”

Daarnaast was Leko niet te spreken over play-off II, wat hij naar eigen zeggen een afschuwelijke formule vindt. “Ik vind die play-offs best leuk zolang het niet play-off II is. Als speler heb je er niks aan. Ik speelde er vorig jaar in mee met Lokeren en dat was een ramp.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties