Kijk live mee hoe Bayern kampioen kan worden

Redactie
| 0 reacties
Kijk live mee hoe Bayern kampioen kan worden
Foto: © SC

Bayern München begint aan zijn kampioenenwedstrijd op het veld van Frankfurt. Kan Bayern de titel straks vieren? Bekijk het live mee dankzij Unibet TV.

Echt feestvieren zal er niet inzitten voor de spelers van Bayern München, want woensdag is er alweer een nieuwe belangrijke wedstrijd. Dan ontmoet Bayern het Italiaanse Juventus in de terugwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League.

Maar de club zal de titel wel zo snel mogelijk willen binnenhalen. Het heeft 20 punten voorsprong met nog zeven wedstrijden voor de boeg, dus de kans is groot dat de titel omstreeks 17.15 uur kan gevierd worden.

Vanaf 15.30 uur gaat Bayern München op zoek naar de titel in en tegen Frankfurt. Of de Duitsers de prijs nu al kunnen pakken, weten we dus binnen enkele uren. Je kan de wedstrijd - net als vele andere wedstrijden uit de Duitse competitie - helemaal gratis en live bekijken.

Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website. Daarna kan je helemaal gratis genieten van het mogelijke kampioenenfeest van een van de topclubs uit Europa.

Opent Robben de ban voor Bayern? Waag gerust een gokje. Als je denkt dat hij zaterdag de score opent, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 375 euro opleveren. Stel dus uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties