Reactie Brouckaert: "Supporters verdienen deze titel"

Brouckaert: "Supporters verdienen deze titel"
Foto: © SC

Oostende is kampioen! En dat zullen ze aan het zeetje geweten hebben. Een 1-0 overwinning tegen Eupen was genoeg om volgend jaar opnieuw aan te treden in de hoogste nationale voetbalklasse. De beslissende assist kwam van Yohan Brouckaert, die achteraf zeer tevreden was met de titel.

Aernout Van Lindt in Oostende

“We hadden het heel moeilijk in deze wedstrijd. We speelden nerveus, misschien zelfs een beetje ‘gecrispeerd’. We wisten dat we alles moesten geven, want een titel behalen is echt ongelooflijk. We wisten het al van zaterdag dat we de titel konden pakken en dat geeft wat extra druk. Je gaat met een ander gevoel slapen.”

“Het was uiteindelijk ideaal dat we hier thuis de titel konden pakken, want onze supporters verdienen deze titel nog het meeste van allemaal. Ik denk niet dat er iets voorzien is, maar ik verwacht een groot feest de komende uren.”

“Het is nog te vroeg om al over volgend jaar te spreken. We moeten eerst proberen zoveel mogelijk spelers te houden en dan kunnen we – mits wat versterkingen – misschien wel een goed jaar draaien in eerste nationale.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties