"Als Arsenal morgen aan de deur staat, teken ik direct"

"Als Arsenal morgen aan de deur staat, teken ik direct"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Cheikhou Kouyate wil volgend seizoen in de Premier League voetballen. Hij gaf dat al een paar keer zelf aan, maar laat nu ook weten dat hij er geen probleem van zou maken om nog een jaar bij Anderlecht te blijven. Al denken wij dat zijn zinnen echt op een transfer gezet zijn.

Kouyate gaf al een paar keer aan dat het zijn laatste seizoen bij Anderlecht is vooraleer hij een grotere competitie gaat opzoeken. "Ik hou me daar nu niet mee bezig. Anderlecht heeft me nu nodig. Daarbij, er is nog niets getekend of beslist. Ik ben nog steeds een speler van Anderlecht."

De naturalisatieaanvraag van de Senegalees sleept nu ondertussen toch al twee jaar aan. En die heeft hij nodig om in de Premier League uit te komen, de competitie waar hij naartoe wil. "Deze week moest ik normaal gezien nieuws krijgen over mijn naturalisatie, maar ik ga er van uit dat het in orde komt. Ik wil naar de Premier League, daar maak ik geen geheim van. Als morgen Arsenal aan de deur staat, teken ik direct. Er zijn mensen die me zeggen dat ik geen etappes mag overslaan, maar ik ben ambitieus. Als een topclub me wil, zal ik niet twijfelen."

Deze week werd er ook gewag gemaakt van interesse van Monaco. Kouyate zelf lijkt minder aangetrokken te zijn door de Franse competitie. "Monaco. (denkt lang na) Het is een interessant project, maar ik weet het niet. Misschien blijf ik zelfs nog een jaar bij Anderlecht als er geen interessante club komt. Ik zit toch bij de beste club in België?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties