Reactie Raman: "Zolang er hoop is, moeten we er blijven in geloven."

Raman: "Zolang er hoop is, moeten we er blijven in geloven."
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot verloor thuis van Cercle Brugge en is zo het initiatief in play-off III kwijt. Beerschot moet minstens 4 op 6 pakken of de degradatie is een feit. Benito Raman blijft geloven in de goede afloop.

Aernout Van Lindt, Sander De Graeve in Beerschot

“Dit is een enorme ontgoocheling. Het was dan ook stil in de kleedkamer vandaag; Maar zolang er hoop is, moeten we er blijven in geloven. Het is volgende week van moeten, want anders is het over. Ik ben er van overtuigd dat we volgende week kunnen winnen of minstens kunnen gelijkspelen.”

“We zijn de vroege achterstand goed te boven gekomen en zijn gelijk kunnen komen. Daarna komen we weer op achterstand en krijgen we misschien een strafschop niet. Dat zijn altijd jammerlijke zaken. Het was een beetje lachwekkend dat je vandaag geen strafschop krijgt. De vijfde ref kan dat toch zien?”

“Iedereen probeert zich te focussen op het sportieve, al speelt het extrasportieve natuurlijk wel mee. We hebben dit jaar al veel tegenslagen gekend en het is moeilijk om je elke week op te laden voor een wedstrijd in play-off III. Het is heel zwaar.”

“De bestuursleden houden zich bezig met het extrasportieve en wij moeten ons met het sportieve bezighouden. Maar op beide fronten geldt dat zolang er hoop is, alles nog kan. Als we nu opgeven, dan is het hele seizoen voor niets geweest. Het zou heel jammer zijn als Beerschot zou zakken.”

Raman kwam ook even terug op het feit dat niet de hele ploeg de supporters ging groeten na de wedstrijd: “Ik vind het belangrijk om altijd toch naar de supporters te gaan. Ze staan altijd achter ons, dus ik begrijp het als ze gefrustreerd zijn als de spelers niet bij hen komen. De supporters moeten achter ons staan. Ik wil altijd close zijn met de club en de supporters. Ik speel nu voor Beerschot, dus probeer ik mij met iedereen te binden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties