Devroe: "Oostende verdiende kampioen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Devroe: "Oostende verdiende kampioen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Luc Devroe, voormalig sportief manager van Club Brugge en nu aan de slag bij Roeselare, heeft niets dan respect voor kampioen Oostende. "Het is geen toeval dat ze kampioen werden", aldus Devroe.

Devroe was zelf elf jaar actief bij KV Oostende en weet dus waarover hij spreekt. “Het is geen toeval dat KVO de titel pakte. Ze speelden vorig jaar al de eindronde en de kern bleef dit seizoen zo goed als intact”, vertelt de sportief manager van Roeselare aan Het Nieuwsblad.

“Met Lepoitre haalden ze een scorende spits binnen. Als je iemand in de rangen hebt die vijftien doelpunten scoort, dan doe je altijd mee in tweede”, aldus Devroe.

De coach bij de kustploeg, Fred Vanderbiest, is een oude bekende voor de sportief manager. “Ik haalde hem destijds naar Roeselare. Fred was altijd het verlengstuk van de trainer op het veld. Hij maakt een absoluut topjaar mee, maar er zullen ook minder periodes komen.”

“Daar zal Fred enkel en alleen sterker uitkomen. Hij is ongelofelijk gedreven. Hij staat op met voetbal en gaat er mee slapen” besluit Devroe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties