Mourinho: "25 procent kans op eindwinst"

Fabian Morren
| 4 reacties
Mourinho: "25 procent kans op eindwinst"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kan Real Madrid nog eens de Champions League winnen? Woensdag speelt de 'Koninklijke' in de halve finale van de Champions League tegen Borussia Dortmund. José Mourinho houdt de voetjes op de grond.

"Het klopt dat ik voor de zesde keer in de halve finale van de CL sta, iedereen verwacht het ook van me", vertelde Mourinho dinsdag. "De vier teams die nu in de halve finale staan, met wellicht uitzondering van Juventus en Manchester United, zijn de beste teams van Europa."

"Maar we hebben allemaal een kans", vervolgt de Portugese coach. "Het is moeilijk om de winnaar van het toernooi te voorspellen, dus zeg ik dat er 25 procent kans is voor ons en Borussia om het toernooi te winnen."

Man United
Mourinho kwam ook terug op de titel van Manchester United en zijn goede vriend Sir Alex Ferguson. "Wat Ferguson dit seizoen heeft gedaan, doet hij al zijn hele leven - winnen. Misschien niet opeenvolgend, maar zijn carrière staat in het teken van winnen. Ik wil hem feliciteren, maar het is voor mij sowieso geen verrassing dat hij en Manchester United kampioen zijn geworden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties