Trip naar Real om nooit meer te vergeten!

Fabian Morren
| 0 reacties
Trip naar Real om nooit meer te vergeten!
Foto: © SC

Deze week is er opnieuw de CL-prono. Filip De Baere won vorig seizoen die prono en dat werd beloond met een schitterende Real Madrid-trip. Hieronder zijn ervaringen...

Vorig jaar in de maand mei werd één van de spannendste voetbalwedstrijden uit mijn leven gespeeld. De finale van de CL was allesbepalend voor het eindklassement van de CL-pronostiek en gezien ik het hele seizoen Chelsea als eindwinnaar had getipt, was enkel een zege van de Engelsen voldoende om mij de eindwinst te bezorgen. En dat tegen Bayern München, dat uitgerekend in de eigen Allianz-Arena mocht aantreden…

Veel onwaarschijnlijker kon de match eigenlijk niet verlopen voor mij. Soms moet je eens wat geluk hebben, maar in mijn ogen ben ik (en ook Chelsea natuurlijk) daar door het oog van de naald gekropen. Tijdens de penaltyserie die deze finale moest beslissen zat ik op het puntje van mijn stoel en ook hier viel het dubbeltje aan mijn kant: Chelsea won de Champions League!

Toen ik een paar dagen later van Voetbalkrant het verlossende mailtje kreeg dat ik wel degelijk eindwinnaar was geworden en op bezoek mocht bij Real Madrid, was ik de koning te rijk. Eindelijk had ik een keertje gelukt en er volgde een schitterende beloning!

Real - Sevilla!

Toen in augustus de Spaanse voetbalkalender uitkwam, besloot ik na rijp beraad om de match van Real Madrid te kiezen tegen Sevilla op 9 februari 2013. Samen met mijn vrouw was het ietwat ongeduldig aftellen tot deze datum, maar uiteindelijk was het zover en konden we vertrekken. En het wachten was de moeite waard, méér dan waard!

Achteraf kan ik niet anders dan benadrukken dat alles, maar dan ook alles piekfijn was geregeld. Het was werkelijk een driedaagse om nooit te vergeten, een unieke ervaring.

Op zaterdagochtend stapten we het vliegtuig in richting Madrid. Nadat een chauffeur die ons al stond op te wachten ons naar ons hotel had gebracht, maakten we al snel van de gelegenheid gebruik om eerst en vooral een eerste blik op het indrukwekkende Santiago Bernabeu-stadion te gaan werpen en vervolgens het centrum van Madrid te gaan verkennen.

Het werd vervolgens een avond om nooit te vergeten voor mij. We bleken immers VIP-tickets te hebben en via een aparte lift belandden we al snel in de box. Daar hadden we een schitterend zicht op het veld en de hele match kregen we hapjes/drankjes aangeboden.

De match was éénrichtingsverkeer, we kregen een ware demonstratie van Real. Cristiano Ronaldo besliste de wedstrijd in z’n eentje met een assist en drie goals. De eindstand was uiteindelijk 4-1.

Mooie herinneringen

De dag nadien mochten we met een persoonlijke gids nog de stadiontour doen. Deze dame was heel erg vriendelijk en anderhalf uur lang kon ik met haar mijn geliefkoosde bezigheid doen: kletsen over voetbal. Intussen kon mijn vrouw heel wat prachtige foto’s maken. Hele mooie souvenirs allemaal. Na de gebruikelijke doortocht in Megashop hebben we in de namiddag nog uitgebreid het stadscentrum en het Prado-museum bezocht en ’s avonds werd ons een etentje aangeboden in een restaurant waar zowat alle Spaanse voetbalsterren en andere sporters waren gepasseerd.

Ik zal deze trip voor de rest van mijn dagen koesteren en ik wens er aan Voetbalkrant te bedanken voor deze onvergetelijke prijs. Ook dit jaar zal ik trouw mijn CL-pronostiek blijven invullen en wie weet… Hoop doet leven en gelukkig is voetbal nog steeds een beetje onvoorspelbaar en altijd goed voor een verrassing.

Filip De Baere

Dit jaar kan u 1000 euro winnen: doe hier mee!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties