"Carrick is voor mij Speler van het Jaar"

Frank Deckers
| 10 reacties
"Carrick is voor mij Speler van het Jaar"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Arsène Wenger is het duidelijk wie Speler van het Jaar moet worden in de Premier League. Vorig jaar won zijn toenmalige poulain Robin van Persie de prijs, maar de Fransman vindt deze keer dat Michael Carrick de beste speler van het voorbije seizoen is.

Robin van Persie heeft er anders ook een topjaar opzitten. De Nederlander won voor de eerste keer de landstitel en is momenteel topschutter van Engeland. Toch gaat Wenger voor Carrick. ”Ik kies voor Michael, omdat Robin vorig seizoen al won. Laat het nu maar iemand anders zijn”, aldus de Fransman in de Engelse media.

"Carrick is een geweldige speler, hij zou bij Barcelona kunnen spelen en hij zou er zijn mannetje zeker kunnen staan. Hij heeft visie, is een intelligente voetballer en heeft in zijn loopbaan al heel veel bereikt. Het is nu of nooit voor hem”, aldus Wenger. “Carrick is nu 32 jaar en daarna wordt meestal de neergang ingezet. Soms moet je niet alleen de doelpuntenmakers onderscheiden, maar ook de mensen in het hart van het spel. Ik vind dat Carrick het verdient.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties