Live Mechelen en Waasland-Beveren op zoek naar driepunter

Mechelen en Waasland-Beveren op zoek naar driepunter
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het minste wat je kan zeggen is dat het in groep B van play-off II enorm spannend is. Met nog twee wedstrijden voor de boeg kan iedereen nog groepswinnaar worden: alle teams staan binnen twee punten. Wie wint Achter de Kazerne? Volg het live mee ...

Wie de winst pakt in Mechelen doet dus zeker nog mee voor groepswinst al staan Mechelen (4e) en Waasland-Beveren (3e) voorlopig niet op de eerste plaats. KV Mechelen speelt tot op heden bijzonder vreemde en soms ongeïnspireerde play-offs, maar ook zij zijn dus nog bijlange na niet uitgeschakeld voor de groepswinst.

KV Mechelen moet op zoek naar de drie punten zonder de geschorste Joachim Van Damme. Hij kreeg in de vorige wedstrijd een uitsluiting te verduren. Iddi is geschorst.

De selectie van KV Mechelen: Bateau, Biebauw, Biset, Cordaro, De Petter, De Witte, Destorme, Diabang, Enevoldsen, Ghomsi, Junker, Karahmet, Pacovski, Pandza, Pedersen, Rits, Van Loo, Van Tricht, Vandam.

Waasland-Beveren won op speeldag 2 nog in eigen huis met 1-0 van KV Mechelen. Daar heeft het vertrouwen getankt om toch nog iets te maken van deze play-offs en misschien te zorgen voor een stuntje. Mits winst in Mechelen krijgt het thuis tegen Leuven volgende week waarschijnlijk een unieke kans op groepswinst.

Selectie Waasland-Beveren: Michael Clepkens, Kassim Doumbia, Karim Belhocine, Barak Badash, Jordan Remacle, Augusto Da Silva, Gal Shish, Bas Sibum, Wesley Sonck, Jonathan Rowell, Daniel Cruz, Stijn De Smet, Cédric D’Ulivo, Jonas Ivens, Siebe Blondelle, Benoît Ladrière, Vito Plut, Colin Coosemans.

Mechelen is topfavoriet … Waag er een gokje op bij UNIBET. Als je 60 euro inzet op de thuisploeg, kan dat 105 euro terugverdienen. Een gokje op de bezoekers is misschien winstgevender: 270 euro. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITEeen account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties