"Ook uit eerste klasse interesse voor Clepkens"

"Ook uit eerste klasse interesse voor Clepkens"
Foto: © SC

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Michaël Clepkens wordt gelinkt aan tweedeklasser Wezet. Zijn manager, Geert Lermyte, benadrukt echter dat er ook uit eerste klasse interesse is voor de doelman van Waasland-Beveren.

"Het is effectief zo dat Visé interesse getoond heeft in Michael en dat ik zelfs één keer met de club heb gesproken. Van een overgang of een akkoord is er echter helemaal geen sprake", aldus Lermyte. "Michael heeft in de eerste seizoenshelft bewezen ook in eerste klasse zijn mannetje goed te kunnen staan, met enkele zeer goede quoteringen in de kranten en zelfs één keer 'keeper van de week',  en dat is ook andere eersteklassers niet ontgaan. Ook vanuit die kant is er interesse."

"Het is evident dat Michael op zo hoog mogelijk niveau wil blijven spelen als hij de kans daartoe krijgt. Daarom praten we dan ook met alle geïnteresseerden vooraleer een beslissing te nemen", vervolgde de manager.

"Overigens is het ook zo dat Michael van Waasland-Beveren helemaal niet weg moet. Hij heeft de club mee naar eerste gebracht en dat weten ze daar naar waarde te schatten. Anderzijds weten ze ook dat een keeper van dat niveau beter aan spelen toekomt. En gezien De Boeck de voorkeur geeft aan Coosemans is het beter dat ergens anders speelgelegenheid gevonden wordt", besloot Lermyte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties