Wat kunnen Barcelona en Messi nog?

Redactie
| 7 reacties
Wat kunnen Barcelona en Messi nog?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Is het Europese verhaal van Barcelona voor dit seizoen geschreven of gaat Camp Nou weer daveren op zijn grondvesten? Vanavond omstreeks 22.30 uur weten we vermoedelijk meer.

Door de 4-0 overwinning van Bayern München vorige week kreeg De Rekordmeister tot op heden nog steeds maar 399 Europese doelpunten binnen. Worden dat er 400 of kunnen de Duitsers ook in Barcelona de nul weten te houden. Via Unibet kan je er alvast een aantal leuke pronostieken op wagen.

Vooraleerst: als het 0-0 wordt, krijgt u in de Champions League van Unibet uw geld integraal terug. Als je een gokje waagt van 120 euro (60 euro + 60 euro bonus), kan je zo maar even 750 euro terugverdienen als Bayern de nul weet te houden.

Of denkt u dat Camp Nou volledig op zijn grondvesten zal beginnen te daveren? Haalt Barcelona nog een 4-0 achterstand op? De kans lijkt zeer klein, dus valt er bijzonder veel geld mee te rapen. Een gokje van 120 euro op een finaleplaats van Barcelona levert niet minder dan 1800 euro op. Als dat zou gebeuren met een hattrick van Messi, kan dat je 3000 euro opleveren.

Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties