Benteke: "Respect terugschenken op veld"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Benteke: "Respect terugschenken op veld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Christian Benteke is uitgegroeid tot één van de relevaties van de Premier League. "Ik ben heel blij om voor Aston Villa te spelen", liet de Rode Duivel optekenen.

Benteke is bezig aan een ijzersterk seizoen over de plas. De Rode Duivel lukte al achttien rozen en is er op zijn eentje bijna verantwoordelijk voor dat Aston Villa het seizoen zonder echte degradatiezorgen zal kunnen afsluiten.

De Rode Duivel werd de afgelopen weken al gelinkt aan onder andere Tottenham, Manchester United en Manchester City. Toch lijkt de kans groot dat hij ook volgend jaar nog in Birmingham speelt.

“Ik ben heel blij om voor Aston Villa spelen”, vertelt de 22-jarige Rode Duivel in Birmingham Mail. “Ik probeer mijn werk te doen en ervan te genieten. Er zijn namelijk heel wat mensen met een ongelooflijke zware job.”

Het respect dat ik hier van de fans krijg, wil ik op het veld terugschenken”, besluit Benteke. “De kracht van Aston Villa schuilt ook in coach Paul Lambert. Hij weet perfect hoe hij een jonge groep moet steunen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties