Zieke Petrov stopt met voetballen
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Zieke Petrov stopt met voetballen
Foto: © SC

Stiliyan Petrov heeft aangekondigd te stoppen met voetballen. Het nieuws komt echter vrij verwacht. De aanvoerder van Aston Villa strijdt immers tegen leukemie.

The Daily Mail meldt vandaag dat Petrov stopt met voetballen. De aanvoerder van Aston Villa stond echter al een tijdje niet meer op een voetbalveld. In maart vorig jaar werd er immers leukemie vastgesteld bij de middenvelder.

Petrov zal op de laatste thuiswedstrijd van Christian Benteke en co een laatste keer de troepen het veld opleiden. Ook de spelersvrouwen worden traditioneel op het veld gevraagd tijdens die feestelijkheden.

“Mijn gezin, familie en ploeggenoten zijn het afgelopen jaar een enorme steun geweest”, vertelt Petrov. “Ik ben blij voor alles wat ik de voorbije jaren heb kunnen delen met jullie. Ik voel me vereerd dat ik in het voetbalwereldje ben terechtgekomen. Ik zal me ook altijd zo voelen.”

De fans van Villa hebben de laatste thuiswedstrijd tegen Wigan al omgedoopt tot ‘Stiliyan Petrov Day’. Er wordt opgeroepen dat iedereen naar het stadion komt in shirts van Aston Villa, ex-club Celtic en Bulgarije.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21826 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties