Wie zet een eerste stap richting Europa?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Wie zet een eerste stap richting Europa?
Foto: © SC

OH Leuven en AA Gent spelen vanavond in Leuven de heenwedstrijd van de play-off II-finale. Beide ploegen proberen een eerste stap te zetten richting de finale voor het Europese ticket, tegen een ploeg uit play-off I.

OH Leuven is in deze dubbele confrontatie de underdog, maar de Brabanders onderschatten doe je beter niet. De Leuvense aanvallers zijn pijlsnel en de ploeg kan hard toeslaan. Dat bewees de ploeg uit de stad van Tobback nog tegen KV Mechelen, waar het in de tweede helft maar liefst vijf goals lukte.

OHL komt wel gehavend aan de aftrap. Wim Raymaekers, Emmerik De Vriese en Jonas De Roeck zijn al langer out, maar ook Stefan Gislason en Karel Geraerts zullen deze wedstrijd moeten missen. Alessandro Cerigioni, Ovidy Karuru en Tomislav Mikulic  zijn nog onzeker. Chuka is wel opnieuw wedstrijdfit.

Selectie OH Leuven: Yves Lenaerts, Tomislav Mikulic (?), Robson Da Silva, Kenny Thompson, Kenneth Van Goethem, Ovidy Karuru (?), Alessandro Cerigioni (?), Ibou Sawaneh, Bjorn Ruytinx, Thomas Azevedo, Wout Bastiaens, Cedric Buekers, Koen Weuts, Evariste Ngolok, Dean Michiels, Chuka, Ludovic Buysens, Christopher Verbist, Logan Bailly, Mazin Ahmed Al-Huthayfi, Ben Yagan en Gunther Vanaudenaerde.

AA Gent zit na de veertien op achttien in play-off II in een goede flow. De Buffalo's zijn dan ook favoriet om play-off II te winnen. Het is de enige manier om een troosteloos seizoen toch nog wat glans te geven. Met een nederlaag tegen het play-off I-team dat later wacht, zou men nog enigszins kunnen leven. Uitgeschakeld worden door OH Leuven zou een wrange nasmaak achterlaten in de Arteveldestad.

Bij Gent zijn Melli en Nahayo geblesseerd waardoor er maar twee centrale verdedigers in de wedstrijdkern van Fernandez zitten. Milan Savic haalde na zijn, toch redelijke, debuut van vorige week de selectie niet.

Selectie AA Gent: Boeckx, Padt, Cendros, Zukanovic, Arzo, Rafinha, Maréval, Neto, Hubert, Van Der Bruggen, Lepoint, Brüls, Soumahoro, Kagé, Lopez, Coulibaly, Mboyo en Kola.

Wie komt hier als winnaar uit? Waag er een gokje op bij UNIBETGent is alvast favoriet. Een gokje van 60 euro op de bezoekers levert 132 euro op. Een gokje op Leuven kan dan weer 174 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties