Van Wijk neemt Nzolo onder vuur

Van Wijk neemt Nzolo onder vuur
Foto: © SC

Westerl-trainer Dennis van Wijk was na de nederlaag tegen Cercle Brugge niet te spreken over de wedstrijdleiding en ref Nzolo in het bijzonder. "Ondermaats", noemde de Nederlander de prestatie van Nzolo.

Jarno Molenberghs werd uitgesloten na een volgens Nzolo te felle tackle op Boi. "Die gozer blijft maar belangrijke matchen krijgen, maar zijn arbitrage was ondermaats, net als de beslissingen van de eerste lijnrechter. Dat de refs fouten maken in play-off 1 kan ik nog begrijpen, maar hier lag het tempo heel laag, dan moet je toch goed kunnen volgen? Jarno Molenberghs ging met de voet vooruit, maar hij speelde wel de bal. Die beslissing was richttinggevend. Ondanks die rode kaart hielden we tot de rust goed stand", vertelt Van Wijk in GvA.

Westerlo heeft 1 op 6 en moet donderdag winnen van Moeskroen om nog een kansje te maken. "We lijken al uitgeschakeld, alleen mathematisch kan het nog. Maar dan moeten we 12 op 12 halen, een perfect parcours afleggen. Laat ons maar spreken van een waterkansje."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties