Chadli: "Ga niet ergens op de bank zitten"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Chadli: "Ga niet ergens op de bank zitten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nacer Chadli is gegeerd wild op de transfermarkt. De flankspeler speelt dan ook al enkele seizoenen erg sterk bij FC Twente. Chadli lijkt klaar voor de stap hogerop, maar wil met het oog op het WK vooral spelen volgend seizoen.

"Als ik bij Twente vertrek, is het om te spelen", aldus Chadli aan Het Laatste Nieuws.  Ik ga niet weg om ergens anders op de bank te gaan zitten. Ik moet dus de juiste keuze maken. Daarbij ga ik onder meer rekening houden met de jongens die er al spelen. Bij Real Madrid staat Ronaldo links en Di Maria rechts. Modric is er ook nog. Daar ga ik dus niet tekenen."

De flankspeler heeft verder een boon voor de Engelse competitie. "De Premier League is een prachtige competitie, de beste ter wereld. Het is een droom om er ooit te spelen. En ik ben ervan overtuigd dat die zal uitkomen. Als er deze zomer een goede ploeg aanklopt, zou Engeland een mooie optie zijn. Ik wil namelijk weten welk niveau ik er zou halen. Maar het moet een stabiele club zijn. Een ploeg uit de linkerkolom."

Ook Juventus is geïnteresseerd, maar Chadli lijkt minder overtuigd van de Italiaanse competitie. "Ik hou van Italië. Het is een prachtig land. Ik ben er al meermaals op vakantie geweest en het leven is er goed. Daar hecht ik veel belang aan. Maar de Italiaanse competitie is niet meer wat het geweest is. Er zijn nog drie topclubs: Juventus, AC Milan en Inter Milaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties