Club Brugge aast op Tom De Sutter

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 57 reacties
Club Brugge aast op Tom De Sutter
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge denkt aan Tom De Sutter om de blauw-zwarte aanval te versterken. Vincent Mannaert ontkent echter dat Club al contact heeft opgenomen met Anderlecht om de onderhandelingen op te starten.

De kans lijkt groot dat De Sutter volgend seizoen niet langer in het Astridpark voetbalt. De aanvaller wil meer speelminuten en lijkt die ook onder John van den Brom niet te krijgen. Desondanks is De Sutter niet ongelukkig in Brussel, wat vorig seizoen onder Ariël Jacobs wel het geval was.

Volgens Het Nieuwsblad biedt Club Brugge een uitweg voor de Oost-Vlaming. Blauw-zwart wil het jeugdproduct immers opnieuw naar Jan Breydel halen. Mannaert ontkende echter al contact te hebben gehad met Anderlecht, maar liet wel uitschijnen dat De Sutter een potentiële Club-speler is.

Ook Herman Van Holsbeeck probeerde al om De Sutter langer aan paars-wit te binden . In Brussel zijn ze namelijk tevreden over het gedrag en de prestaties van de modelprof. Maar het ziet er niet naar uit dat De Sutter een verlengd verblijf op de paars-witte bank zal appreciëren.

Maar ziet Anderlecht de aanvaller wel graag bij een rechtstreekse concurrent? Als De Sutter verkast, zal het wellicht naar een buitenlandse club zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties