"Als stad steentje bijdragen aan uniek volksfeest"

"Als stad steentje bijdragen aan uniek volksfeest"
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Ongeacht het resultaat zondag in en tegen Anderlecht mag Zulte Waregem spreken van een meer dan geslaagd seizoen. De burgemeester van de stad Waregem Kurt Vanryckeghem kondigde dan ook een groots volksfeest aan zondag.

Aernout Van Lindt in Waregem

“We beleven een uniek seizoen. We mogen strijden om de kampioenstitel. We bevinden ons in een unieke situatie. Zelfs de grootste tegenstanders van de play-offs moeten toegeven dat het superspannend is. Het is leuk dat de nummers 1 en 2 uit de reguliere competitie tegen elkaar mogen spelen", aldus de burgemeester.

“We hebben de match tegen Club Brugge niet afgewacht en zijn al van maandag bezig een volksfeest voor te bereiden. Het moet een groot volksfeest worden en als stad willen we daar ons steentje aan bijdragen.”

"Iedereen in de bloemetjes"

“Vanaf 14.30 uur kan de match gevolgd worden op grote schermen. Rond 19 uur of iets later zullen de spelers aankomen in Waregem en een ereronde rijden rond de markt. Daarna zullen ze worden ontvangen op het podium op de markt. Er zal ook vuurwerk zijn. Iedereen zal overigens ook live kunnen twitteren. Die berichten zullen ook verschijnen op de grote LED-wall. ”

“Iedereen wordt in de bloemetjes gezet, met daarbij extra aandacht voor de kapitein Davy De fauw, Ebbenhouten Schoen Mbaye Leye en Trainer van het Jaar Francky Dury. Na de huldiging van de spelers is er een happy hour, waarbij je elk drankje dat je besteld dubbel krijgt.”

"Extra boost op weg naar Anderlecht"

Het stadsbestuur wil iedereen bij de club danken voor hun topseizoen: “Wat we nu beleven is onbetaalbare reclame qua citymarketing. We zijn dan ook bijzonder trots op spelers en bestuur van Zulte Waregem. Hopelijk kunnen we hoge toppen blijven scheren zoals dit jaar."

Daarom ontwierp het stadsbestuur ook een nieuw spandoek, dat werd ontrold aan de expressweg. Op die manier zullen de spelers als ze vertrekken met de bus "nog een extra boost krijgen op weg naar Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties