Brepoels weet morgen of hij coach blijft van STVV

Frank Deckers
| 3 reacties
Brepoels weet morgen of hij coach blijft van STVV
Foto: © SC

De dagen van Guido Brepoels bij Sint- Truiden zijn geteld. Voorzitter Bart Lammens wil voor het weekend een nieuwe hoofdcoach aanstellen. Yannick Ferrera is de topkandidaat.

“De kans dat we met Guido verder gaan is kleiner dan de kans dat we onze samenwerking beëindigen", aldus Lammens aan Sporza. "Ons budget voor volgend seizoen is kleiner dan dat van het voorbije jaar en dus moet iedereen inbinden, ook de trainer."

"Ik wil tegen het weekend werk maken van een nieuwe trainer. Er zijn veel trainers die werkloos zijn. We worden overstelpt met sollicitaties. Yannick Ferrera is één van de kandidaten, Peter Balette is een kwakkel.”

Brepoels heeft er alles voor over om toch bij STVV te blijven. De Limburger wil ook inleveren. “Ik begrijp dat ik moet inleveren en ben tot op bepaalde hoogte ook bereid om dat te doen, omdat ik in dit project geloof. Als Cercle straks promoveert, starten we in tweede met dezelfde wapens want er is geen ploeg die een rugzak van eerste meekrijgt. Voor ons is dat een enorme troef", aldus Brepoels. "Ik wil blijven maar niet voor een spreekwoordelijke kist appelen en peren. Ik heb op dit moment geen andere aanbieding. STVV beslist of ik morgen nog trainer ben of niet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties