Interview Hazard: "Ik ken Bruno en Praet, daarom was ik op dat feestje"

Hazard: "Ik ken Bruno en Praet, daarom was ik op dat feestje"
Foto: © SC

Thorgan Hazard heeft er zijn eerste dag bij de Rode Duivels opzitten. Het gaat tegenwoordig razendsnel voor de 20-jarige middenvelder. Er zal deze zomer dan ook nog heel wat gepraat en geschreven worden over de mogelijke transfer van het talent.

Hazard wordt immers al met verschillende clubs in verband gebracht. Zo was hij zondag een opgemerkte gast op het titelfeestje van Anderlecht in de Carré. "Echt, ik weet nog niets over mijn toekomst. Dat feestje had daar niets mee te zien. Ik was daar met Bryan Verboom en ik ken Bruno en Praet. Ik wil nu nog niet over volgend seizoen nadenken, enkel die stage met de nationale ploeg telt nu", aldus de jongere broer van Eden.

Dat Hazard volgend seizoen ergens anders zal spelen, lijkt alvast een voldongen feit. "Natuurlijk doet het plezier dat Anderlecht interesse toont, maar dat is werk voor mijn manager. Ikzelf heb geen voorkeur. Maar het zou natuurlijk mooi zijn indien het bij een club is die Champions League speelt. Daarom was de kans dat ik bij Zulte Waregem was gebleven veel groter geweest indien we rechtstreeks geplaatst waren geweest. Nu moeten ze twee voorrondes spelen en dat is toch heel moeilijk."

Wel moet Thorgan deze zomer zich eerst weer gaan melden bij Chelsea, maar de kans dat hij weer uitgeleend wordt is heel groot. "Chelsea is me een paar keer komen bekijken, maar we hebben geen wekelijks contact. Het zal dus waarschijnlijk een uitleenbeurt worden." En daarbij heeft Anderlecht met zijn CL-ticket toch al een serieuze troef beet. "Anderlecht is een stap hogerop, want daar is er elk jaar de druk om kampioen te spelen. Zulte Waregem heeft dat niet. Genk? Ja, dat is ook een heel mooie club met goede voetballers en ze spelen ook Europees."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties