David tegen Goliath

Redactie
| 3 reacties
David tegen Goliath
Foto: © SC

Vanavond is het hoogtepunt van het voetbaljaar voor velen daar: de finale van de Champions League. David neemt het daarin op tegen Goliath. Ook in het verleden bleek al dat David niet mag te onderschatten zijn in dergelijke duels.

In het seizoen 2003-2004 had je zelfs meer dan een verrassende winnaar, beide teams hadden zich toen in de eerdere rondes al David getoond tegen diverse ploegen. Zo schakelde Porto dat jaar Manchester United en Lyon uit, terwijl Monaco te sterk bleek voor Real Madrid. In de finale was er weinig te doen aan Porto: 3-0.

Een andere keer dat David in de finale tegen Goliath terechtkwam, was in het jaar 1996-1997. Juventus kwam toen vol vertrouwen en als titelverdediger in een finale terecht tegen ... Borussia Dortmund. Vooraf was het al duidelijk dat de eindwinst wel naar Juventus zou gaan. Mis poes: Dortmund won met 3-1.

Kunnen Die Borussen ook vanavond stunten tegen Der Rekordmeister?  Voetbalkrant.com volgt het alvast op de voet!

Opgepast: Unibet doet mee aan 'The Final Countdown'. Elke dag is er een nieuwe actie waarmee je zeker je voordeel kan doen. Vandaag kan je bijvoorbeeld inzetten op wie het eerste doelpunt maakt. Maakt Lewandowski uiteindelijk dan dat eerste doelpunt, dan krijg je alsnog je geld terug bij een verliezende inzet.

Enkele mogelijkheden van prijzen die te winnen zijn bij een inzet van 60 euro op het eerste doelpunt van:

Lewandowksi: 390 euro
Reus: 690 euro
Gomez: 330 euro
Robben: 480 euro

Bij een ruime winst van Dortmund kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u heel veel euro opleveren. Bij een 4-1 of zelfs 4-0 overwinning lopen de bedragen op tot 6000 en 9000 euro. Lewandowski kan met enkele geniale acties dus veel betekenen. Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties