Reactie Robben: "Van die loserstempel af"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 17 reacties
Robben: "Van die loserstempel af"
Foto: © SC

Arjen Robben besliste zaterdagavond de Champions League-finale met een erg laat doelpunt. De Nederlander slaagde er eindelijk in een grote finale te winnen en was na afloop van de partij dolgelukkig.

“Dit is een droom die uitkomt. Dit gevoel is moeilijk onder woorden te brengen, mooier dan dit kon het niet”, vertelde de Nederlandse international. Robben analyseerde zijn doelpunt ook nog even. “Ik anticipeerde op die bal die in het midden viel.”

“Ik was eerder bij de bal dan de verdedigers en kon er langs. Mijn eerste idee was dat ik Weidenfeller wou passeren, maar hij kwam al uit. Ik kon de bal heel lichtjes langs hem heen schuiven. Het was absoluut niet hard, maar dat hoefde niet omdat hij al op het verkeerde been stond.”

Na eerder al twee keer de Champions League-finale verloren te hebben, was het dit keer wel raak voor de winger van Bayern. Na het beslissende doelpunt dat hij voor zijn rekening nam, rende Robben naar zijn fans. “Wat er op dat moment door me heen ging? Er gaat van alles door je heen. Al het negatieve. Je wil van die loserstempel af, van steeds maar weer die tweede plaats. Dit is het allermooiste moment uit mijn loopbaan”, besloot de Nederlander.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties