Duiveluitdaging gelukt: vrouwenvak zit vol

Duiveluitdaging gelukt: vrouwenvak zit vol
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Voor de vijfde Duiveluitdaging ontvingen de Rode Duivels meer dan 3000 inzendingen van vrouwen voor de grootste vrouwenspionkop ooit. Uit alle inzendingen werden 1100 vurige dames geselecteerd. Die mogen op vrijdag 7 juni hun helden aanmoedigen in het speciaal gereserveerde vrouwenvak.

In de vrouwenspionkop gaan vrouwelijke fans van alle leeftijden en achtergronden supporteren. Er zitten vrouwenvoetballers maar ook volleybalspeelsters en basketbalspeelsters bij die de Rode Duivels hartstochtelijk willen steunen. Oudere nonnetjes en jonge studentes zullen zusterlijk naast elkaar liederen scanderen. En elegant uitgedoste tricolore dames op hakjes gaan samen met zeer kleurrijke geschminkte vrouwen met pruiken en extravagante outfits het vak kleuren. Via www.facebook.com/belgianreddevils krijgt u een voorsmaakje van hoe het vrouwenvak er op 7 juni zal uitzien.

Maar ook vrouwen buiten het stadion kunnen de Rode Duivels naar de overwinning supporteren! Organiseer een voetbalavond met je vriendinnen en supporter thuis of op café voor de Rode Duivels. En doe dat vooral zo uitbundig mogelijk, want wie creatieve foto’s of filmpjes van de op stapel staande initiatieven opstuurt verschijnt tijdens de match misschien op het gigantische scorebord van het stadion.

Beelden van jouw vrouwenvoetbalavond kunnen opgestuurd worden naar: www.facebook.com/belgianreddevils.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties