Huiswerk OH Leuven Dames is af

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Huiswerk OH Leuven Dames is af
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven Dames, vorig seizoen tweede in de BeNeLeague B, kondigt de komst van twee nieuwe speelsters aan. Het team is nu compleet voor het volgende seizoen.

"Enkele dagen nadat ons vrouwenteam als beste Belgische team in de Beneleague B eindigde, is de samenstelling van het team voor volgend seizoen nu ook volledig rond. De laatste twee aansluitingen zijn niet de minste en alweer snoept OHL twee sterke speelsters weg bij STVV", aldus Ellen Van Wassenhoven.

De twee speelsters zijn An Wijnants en Annelies Menten. "Met de 26-jarige Wijnants haalt OHL opnieuw een doelvrouw binnen met een pak ervaring. An verdedigde in het verleden al de kleuren van Borgloon maar was afgelopen jaren een betrouwbaar sluitstuk bij STVV en pakte in de afgelopen BeNeLeague toch wel meermaals punten. Door een schorsing konden we haar niet in actie zien tijdens onze laatste wedstrijd van dit seizoen."

"In het kielzog van An verwelkomen we eveneens een groot talent, Annelies Menten. Deze 22-jarige polyvalente middenvelder gaat geen duel uit de weg en kiest graag voor de voetballende optie. Dat zij zich in het eerste team van STVV wist te knokken, bewijst haar prima mentaliteit. Het team is nu volledig en elke positie is zeer sterk bezet. Met de combinatie van de huidige kern en de nieuwkomers hoopt OHL nog beter te presteren in de komende Beneleague. Indien we met deze groep talenten een ijzersterk team kunnen vormen, dan ziet het er alvast prima uit voor OHL."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties