Transfer(geruchten) van de dag
Transfer(geruchten) van de dag
Foto: © SC

Elke dag duiken er wel een resem (nieuwe) geruchten op over spelers. Sommige zaken worden concreet, andere zaken blijven hangen in een onderhandelingsfase. Wij lijsten een aantal van de belangrijke transfer(geruchten) per dag voor jullie op.

Hoewel de transferdeadline nog absoluut niet in zicht is, beginnen alle clubs zich nu massaal te roeren op de transfermarkt. Dat levert elke dag een aantal transfers op en een aantal geruchten, die later quatsch blijken te zijn. Wij volgen het voor jullie op de voet:

Alpaslan Öztürk: Beerschotspeler die transfervrij is door het faillisement van de Antwerpse club. Werd al bij Belgische clubs genoemd, maar er zou volgens Sky Italia ook een bod zijn binnengebracht vanuit Italië. Parma aast op de middenvelder.

Michy Batshuayi: de jonge aanvaller van Standard zou in de belangstelling staan van Anderlecht. Meer daarover hier ...

Imoh Ezekiel: die andere jonge aanvaller van Standard zou dan weer in de belangstelling staan van Club Brugge. Benieuwd of Standard zijn beide goudhaantjes zal willen laten gaan.

Joachim Mununga: Mununga is transfervrij na het failliet van Beerschot. Hij werd eerder al gelinkt aan OHL, maar lijkt nu op weg naar Bergen. Hier meer daarover ...

Bart Buysse:  Buysse speelt weinig bij Club Brugge en zou daarom Club wel eens kunnen inwisselen voor De Vereniging. Cercle zoekt naar een vervanger voor Evens.

Benoît Masset: deze speler wisselt Verviers volgend seizoen in voor Ciney, beide derdeklassers. Meer daarover hier ...

Davino Verhulst:  de doelman van STVV zou in beeld zijn bij OHL. Daar moet hij de concurrentie aangaan met Bailly.

Alessandro Iandoli: linksachter van STVV, die onder invloed van Duchâtelet wel eens richting Standard zou kunnen verhuizen. Hetzelfde zou overigens ook gelden voor Davy Schollen.

Marcin Wasilewski: de Pool heeft verschillende aanbiedingen gekregen. Hij kan terug naar zijn thuisland en tekenen bij Legia Warschau, maar de verdediger wordt ook gevolgd door ploegen uit Rusland en China. Volgens de geruchten wil Lazio Roma de Pool ook inlijven, maar beide clubs of de speler hebben hier nog niets over gezegd. 

En ook in het buitenland wordt naarstig gepraat over transfers.

Dejan Lovren: Arsenal heeft heel veel belangstelling voor de verdediger van Olympique Lyon.

Ignazio Abate: Zenit heeft zijn zinnen gezet op Abate van AC Milan. Volgens een Russische krant kan hij tot 3 miljoen euro per jaar scheppen in het Oosten.

Robinho: nu Neymar Santos heeft ingeruild voor Barcelona, is de Braziliaanse club op zoek naar een vervanger voorin. Daarbij heeft het blijkbaar Robinho bovenaan het verlanglijstje gezet. Santos en AC Milan zijn in onderhandeling.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties