Vanavond Duitse beker

Redactie
| 2 reacties
Vanavond Duitse beker
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond kan Bayern München de Duitse beker winnen in een finale tegen Stuttgart. Niets speciaals hoor ik jullie denken, ware het niet dat Bayern zo de treble kan volmaken. En een treble is altijd uniek.

Dit jaar waren er lange tijd twee ploegen op weg naar een mogelijke treble. Benfica kon alle prijzen nog pakken en ook Bayern München zat op de juiste koers. De Portugezen hebben ondertussen naast alles gegrepen, Bayern zit op 1 wedstrijd van het voltooien van de treble.

In de Duitse competitie was Bayern dit seizoen veel te sterk voor de tegenstand en in een Duitse Champions League-finale klopte het Dortmund voor prijs 2. Enkel Stuttgart kan nu nog stokken in de Beierse wielen steken.

Bij Unibet kan je gouden zaakjes doen bij deze finale. Gok je er gewoon op dat Stuttgart stunt en de treble ontneemt aan Bayern, kan je al zes keer je inzet terugverdienen. Aan de huidige bonussen kan dat dus 720 euro opleveren bij een gok van 60 euro (+ 60 euro gratis).

Wordt het een boeiende finale? Waag gerust een gokje. Een gokje van 60 euro bij UNIBET  kan u heel veel euro opleveren. Bij meer dan 4 doelpunten krijg je Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties