Interview "Fans hebben al veel voor ons gedaan"

"Fans hebben al veel voor ons gedaan"
Foto: © SC

De fandag van de Rode Duivels was gisteren een groot succes. De spelers van hun kant beseffen hoe belangrijk de supporters voor hen zijn en reageerden dus allen opgetogen.

Aernout Van Lindt in Brussel

"We wilden iets teruggeven aan de fans, want zij hebben al zoveel voor ons gedaan. We moeten nu proberen successen te blijven behalen. We moeten dat natuurlijk zelf doen, maar de fans steunen ons enorm. Het is dan ook zeer leuk dat we op hen kunnen rekenen", stak Jan Vertonghen van wal.

Hij was ook in de wolken van het concept van de fandag. "Op clubniveau heb ik wel al eens een fandag meegemaakt, maar dit met de nationale ploeg was toch weer iets speciaals."

Een zelfde verhaal bij Kevin Mirallas: "Er is een goede ambiance binnen de groep en met de fans. Een dag als vandaag is uniek. Als je al die kinderen hier ziet lopen, dan is dit een perfecte dag."

Ook Axel Witsel zag het belang in van deze dag. "Dit is een belangrijke dag voor de supporters. We wilden voor hen iets terugdoen met een open training. Iedereen staat achter ons en dat is een heel leuk gevoel. Net zoals het super is dat het stadion altijd vol is."

"Het was een grote prestatie vandaag om al dit volk op de been te krijgen. Alles was super geregeld. Het was leuk om zoveel jeugd te zien, maar ook zoveel volwassenen die begaan zijn met de Rode Duivels."

Iedereen gelukkig dus met de fandag, al zei niet iedereen het met zoveel woorden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties