Arsenal wil Wenger langer aan zich binden

Frank Deckers
| 11 reacties
Arsenal wil Wenger langer aan zich binden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks dat Arsenal al enkele jaren geen prijs meer heeft gewonnen, wil algemeen directeur Ivan Gazidis Arséne Wenger langer aan zich binden.

“Wij hebben een fantastische trainer. We hopen dat hij dit werk voor de lange termijn nog wil doen en ik geloof dat hij dat ook wil. Volgens mij is hij nog steeds ambitieus, nog steeds gedreven en hij ziet de potentie van de club", liet Gazidis weten in de Engelse media.

"Hij kijkt vooruit en ik denkt dat hij dat met een goed gevoel tegemoet ziet. We hebben een uitstekende relatie en hij heeft ook een goede relatie met het bestuur", aldus de directeur. "Dus wanneer de tijd rijp is, denk ik dat we bekend maken als alles op zijn plaats is gevallen. Alles zal rustig en achter gesloten deuren gebeuren, privé en daarna zullen we alles bekend gaan maken."

"Ik wil niet eens zeggen of we al gesproken hebben over een nieuw contract", houdt Gazidis de kaken op elkaar. "We hebben veel vertrouwen in Wenger dat hij de juiste persoon is om deze club vooruit te brengen en ik denk dat hij dat ook zou willen", zei Ivan Gazidis. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties