Bruno Alves ruilt Zenit voor Fenerbahçe

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Bruno Alves ruilt Zenit voor Fenerbahçe
Foto: © SC

Bruno Alves gaat volgend seizoen voor Fenerbahçe voetballen. De verdediger van Zenit Sint-Petersburg is één van de vele toppers die de weg naar Turkije lijkt te vinden. Met de transfer is een bedrag van zo'n 5,5 miljoen euro gemoeid.

Istanbul lijkt meer en meer op een voetbalwalhalla. Nadat Galatasaray er al in slaagde om sterren als Didier Drogba en Wesley Sneijder naar de Bosporus te lokken is ook stadsgenoot Fenerbahçe goed op weg om hoge ogen te gooien op het Europese toneel.

De laatste transfer van San Kanaryalar is Bruno Alves. De verdediger komt over van Sint-Petersburg en zou zo’n 5,5 miljoen euro gekost hebben. De 64-voudig Portugese international wordt bij Fener de ploegmaat van onder anderen Dirk Kuyt, Moussa Sow en Raul Meireles. Hij tekende voor drie seizoenen. Dat staat te lezen op de website van de Turkse club.

Met het vertrek van Alves lijkt de kans groter dat Nicolas Lombaerts ook de komende seizoenen in Rusland zal voetballen. De Rode Duivel, die na volgend seizoen einde contract is, heeft een voorstel tot verlenging op zak. Lombaerts laat de deur echter op een kier voor geïnteresseerde clubs. Het vertrek van zijn maatje in de defensie zou ervoor kunnen zorgen dat Zenit extra roebels op tafel gooit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties