Lukaku naar West Ham United?

Redactie
| 10 reacties
Lukaku naar West Ham United?
Foto: © SC

De transfergeruchten rond onze Rode Duivels zwellen in alle hevigheid aan. Als u zeker bent waar een of andere Belg heen zal gaan, kan u daar een geweldig voordeel mee doen. Bekijk hier hoe dat mogelijk is.

Van diverse Rode Duivels kan via Unibet worden gegokt naar welk team zij volgend seizoen zullen verkassen. Als u uw glazen bol dus goed weet op te poetsen kan dat handenvol euro's opbrengen.

Romelu Lukaku lijkt op weg naar Chelsea. De Rode Duivel wil zelf ook naar de club om er te strijden voor het eerste elftal, maar met Mourinho weet je nooit. Als Lukaku alsnog elders aan de bak gaat, valt er dan ook veel geld te winnen. Bij een inzet van 60 euro kan je het volgende verdienen:

450 euro als hij bij WBA nog een seizoen blijft.
900 euro als hij naar West Ham United gaat.

Maar ook voor andere Rode Duivels heeft Unibet wat in petto. Ook bij De Bruyne kan je veel geld verdienen als je denkt dat hij niet bij Chelsea blijft. Bij een inzet van 60 euro kan het 450 euro worden bij een keuze voor Leverkusen en 600 euro bij een keuze voor Dortmund.

En er zijn nog veel andere Rode Duivels waarover iets te gokken valt. Wat doen Fellaini, Vermaelen en Lombaerts? En wat met Vainqueur en De Sutter in de Jupiler Pro League? Schrijf je dus zeker in via deze website.

Blijft Mignolet bij Sunderland? 135 euro als hij blijft, 120 euro als hij naar Arsenal verkast bij een inzet van 60 euro via Unibet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties