Wordt doelman Jong Oranje vervanger Mignolet?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Wordt doelman Jong Oranje vervanger Mignolet?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sunderland heeft al een vervanger voor Simon Mignolet op het oog. De nummer zeventien uit de Premier League wil Jeroen Zoet wegplukken uit Eindhoven om onze landgenoot te vervangen.

Mignolet staat op het punt om richting Liverpool te verkassen. De Rode Duivel heeft een interessant voorstel van The Reds op zak en wacht op een akkoord op clubniveau. Wellicht tekent de ex-doelman van STVV eerstdaags op Anfield Road.

Ondertussen is Sunderland al op zoek naar een vervanger voor de Belgische goalie. En in die queeste zijn The Black Cats in Nederland beland. Volgens Het Nieuwsblad moet Jeroen Zoet de nieuwe doelman van Sunderland worden.

De 22-jarige Nederlander heeft nog een éénjarig contract bij PSV, maar speelde de voorbije twee seizoenen voor RKC. Zijn prestaties in Waalwijk leverden hem bovendien een plaats op tussen de palen van Jong Oranje. Detail: die stek was tot voor kort van KAA Gent-doelman Sergio Padt.

Zoet heeft ook een nieuw aanbod van PSV op zak, maar moet in Eindhoven de concurrentie aangaan met Przemyslaw Tyton. Wellicht zal de lampenclub niet al te moeilijk doen rond een eventuele overgang.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties