Stijn Meert nieuwe beloftencoach Zulte Waregem

Stijn Meert nieuwe beloftencoach Zulte Waregem
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Stijn Meert is de nieuwe beloftencoach van Zulte Waregem. Hij volgt bij Essevee Ronny Verriest op, die naar de A-kern promoveert. Dat maakt de club bekend in een persbericht.

Dit weekend was er de eerste training van Zulte Waregem. Daarbij stelden we jullie de nieuwelingen in de A-kern voor, waaronder dus ook Verriest. Lees dat HIER nog eens na. Doordat Verriest een plaats kreeg in het A-elftal, was de rol als beloftencoach vacant. Die plaats wordt nu ingenomen door Stijn Meert.

"Dit is een schitterende kans die ik krijg van de club. Ik was aangenaam verrast. Ik heb niet lang moeten nadenken, want dit is een grote uitdaging. Jeugd is belangrijk binnen de club. Ik sta te popelen om eraan te beginnen. Naast mijn taken als beloftencoach blijf ik mee mijn schouders zetten onder het scholenproject van de Essevee-Jeugdacademie", aldus Meert.

Meert speelde tot 2011 voor Zulte Waregem en speelde afgelopen seizoen in tweede klasse bij Oudenaarde, maar houdt zijn actieve spelersloopbaan voor bekeken: "Ik zet een punt achter mijn actieve spelerscarrière, maar die knop is al omgedraaid. Ik kan die ervaring nu verder doorgeven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties