Grijpt Bergen alsnog naast Nfor?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Grijpt Bergen alsnog naast Nfor?
Foto: © SC

RAEC Mons dreigt alsnog naast Ernest Nfor te grijpen. De aanvaller is momenteel in Bakou om er een vierdaagse test af te leggen.

Nfor leek de voorbije dagen nadrukkelijk op weg richting Stade Tondreau. KV Kortrijk rekent niet langer op de Kameroener en gaf hem de toestemming om, ondanks een nog lopend contract, op zoek te gaan naar een nieuwe club. En dat leek lange tijd Bergen te worden.

Het Henegouwse clubbestuur kreeg begin deze week een beslissing meegedeeld door Nfor. Jammer genoeg is er geen punt van te maken. “Het antwoord van Nfor is dubbelzinnig”, aldus Alain Lommers in La Dernière Heure. “Ernest twijfelt aan zijn toekomst. Hij wist bovendien te vertellen dat hij momenteel in Azerbeidzjan vertoeft om er vier dagen lang tests af te leggen bij Bakou. We wachten zelf ook op meer duidelijkheid.”

Toch heeft de  CEO van de Draken geen zin om voor de spits door het zand te kruipen. “We hebben Nfor een voorstel gedaan en hij kan weigeren en naar het buitenland verkassen. Als hij niet komt, zal iemand anders het wel doen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties