Witsel: "Denisov is mijn vijand niet"

Witsel: "Denisov is mijn vijand niet"
Foto: © SC

Axel Witsel hoeft in de kleedkamer van Zenit geen rekening te houden met Igor Denisov. Maar de vraag rest of de Rode Duivel volgend seizoen nog in Sint-Petersburg voetbalt.

Witsel en Denisov zijn niet bepaald de beste vrienden. De voormalig aanvoerder van Zenit had vorig seizoen immers hevige kritiek op het salaris van de Rode Duivel. Ook de roebels die Hulk op zijn bankrekening zag verschijnen, zorgde bij de 37-voudig Russisch international voor wrevel.

Denisov gaat volgend seizoen echter voor concurrent Anzhi Makhachkala voetballen. De club van Mbark Boussoufa legde immers zo’n vijftien miljoen euro op tafel voor de middenvelder. Probleem opgelost voor Witsel?

“Er is inderdaad veel te doen geweest over mijn relatie met Denisov”, vertelt de Rode Duivel in La Dernière Heure. “Maar het is niet zo dat we vijanden zijn. Al zijn er altijd wel personen binnen een club waarmee het minder goed klikt. Eerlijk gezegd vind ik het jammer dat Denisov vertrekt want hij is een uitstekende voetballer. Misschien kan ik zijn rol als verdedigende middenvelder overnemen?”

Dat is echter enkel mogelijk als Witsel zelf in Zenit blijft. Paris Saint-Germain trekt namelijk stevig aan de mouw van de ex-Rouche. Ook Hulk, die samen met Witsel werd binnengehaald in Sint-Petersburg, staat op verhuizen. “Ik heb gehoord dat AS Monaco Hulk wil halen”, besluit de middenvelder. “Bovendien hield ik tijdens de vakantie contact met Hulk. Ik hoop dat hij Zenit verkiest.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties