Anderlecht en Club Brugge winnen, Kortrijk speelt gelijk

Bjorn De Cock
| 23 reacties
Anderlecht en Club Brugge winnen, Kortrijk speelt gelijk
Foto: © SC

Anderlecht en Club Brugge hebben hun oefenwedstrijd van deze avond kunnen winnen tegen respectievelijk Roeselare en KFC Heist. Kortrijk kwam niet verder dan een gelijkspel tegen Harelbeke.

Anderlecht heeft een moeizame 1-2 zege geboekt tegen een stug Roeselare. Bij Anderlecht zijn er nog veel spelers van de A-kern afwezig waardoor enkele jongeren waaronder Jaadi hun kans kregen. Het talent van Anderlecht bracht zijn club langszij nadat Boli eerder voor Roeselaren scoorde. Leuk nieuws voor de landskampioen is dat Cyriac de winnende treffer kon scoren.

Club Brugge had een veel gemakkelijkere avond tegen tweedeprovincialer KFC Heist. De West-Vlamingen wonnen de wedstrijd met 0-5. Club Brugge speelde met enkele jongeren en die lieten hun kans niet liggen. Doelpunten kwamen van Dierckx (2x), Storm, Debouver en testspeler en publiekslieveling Wang.

Kortrijk had een mindere avond dan de andere eersteklassers. De ploeg van Hein Van Haezebrouck kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen vierdeklasser Harelbeke. Goed nieuws voor Kortrijk was het doelpunt van nieuwkomer Santini.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties