Spanje soeverein op WK U20

Spanje heeft ook zijn derde partij op het WK U20 gewonnen. Tegen Frankrijk werd het 2-1. Ghana won van de VS en heeft zo nog een waterkansje op de volgende ronde.

Spanje kwam halfweg de eerste helft op voorsprong tegen Frankrijk met een doelpunt van Paco Alcacer. Jése Rodriguez besliste de wedstrijd iets na de rust, het tegendoelpunt van Vion kwam veel te laat.

Door de overwinning heeft Spanje 9 op 9 gepakt in de groep, terwijl Frankrijk met 4 op 9 ook doorgaat naar de volgende ronde.

De VS is na een zwaar 1-4 verlies tegen Ghana alvast zeker uitgeschakeld, terwijl de Afrikanen nog mogen dromen van de volgende ronde: naast de top-2 plaatsen ook de vier beste derdes zich voor de achtste finales.