CEO en coach leggen klacht neer tegen Nfor

CEO en coach leggen klacht neer tegen Nfor
Foto: © SC

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

Ernest Nfor werd dinsdag de toegang tot de training van KV Kortrijk ontzegd. Dat zinde de speler niet, die een scheldtirade afstak richting trainer. Maar maandag was het nog erger, weet de Vlaamse pers. CEO Turcq en coach Vanhaezebrouck hebben klacht neergelegd bij de politie.

Nfor werd dinsdag de toegang tot het stadion ontzegd. Enkele veiligheidsagenten moesten hem de hele tijd in de gaten houden. "Ik wil gewoon trainen. Ik lig nog onder contract, dus dat kan men mij niet verbieden", aldus de aanvaller van KV Kortrijk toen.

Maar maandag speelde zich nog iets anders af: Nfor bedreigde toen Turcq en Vanhaezebrouck en hun beide gezinnen met de dood. Dat weet Het Nieuwsblad.

"Ernest had maandagnamiddag bij een bespreking over zijn contract jegens mij én jegens onze trainer dermate fysieke agressie gebruikt en doodsbedreigingen tegenover ons gezin geuit, dat we eerst wilden overleggen met onze advocaten’, doet Patrick Turcq zijn verhaal. De speler zelf reageerde ook kort: "Het is allemaal een spel dat ze spelen."

Gisterenavond kwam de advocaat van Nfor langs in het Guldensporenstadion, vandaag bekijken de advocaten van KV Kortrijk de zaak verder. Krijgt dus hoogstwaarschijnlijk nog een vervolg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties