David Moyes rekent nog steeds op Wayne Rooney

David Moyes rekent nog steeds op Wayne Rooney
Foto: © SC

David Moyes heeft vrijdagnamiddag voor het eerst een persconferentie gehouden als manager van Manchester United. Tijdens zijn persbabbel blikte de Schot vooruit op het komende seizoen. De nieuwe coach sprak meteen klare taal.

Moyes liet tijdens de persconferentie duidelijk verstaan dat hij nog steeds rekent op de diensten van Wayne Rooney. "Wayne is niet te koop en blijft dus bij Manchester United", klonk het. "Ik heb verschillende keren met hem gesproken en heb een fonkeling in zijn ogen gezien. Hij traint goed en hij ziet er gelukkig uit." Rooney voelde zich op het einde van vorig seizoen niet goed meer in zijn vel op Old Trafford en wilde weg. De aanvaller werd al gelinkt aan Arsenal, maar zal dus volgens Moyes toch bij de Engelse landskampioen blijven.

De Schotse coach kan niet wachten op de start van de nieuwe competitie. "Het enige wat ik kan doen is wat ik eerder ook al heb gedaan. Ik wil de tradities van deze club voortzetten. Sir Alex Ferguson zei dat ik de volgende manager van Manchester United zou worden. Dat heeft me veel vertrouwen gegeven."

Moyes kan op 11 augustus zijn eerste prijs met ManU pakken. Dan speelt de Engelse landskampioen tegen bekerwinnaar Wigan Athletic om de Community Shield. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties