Nfor per direct aan de deur gezet

Nfor per direct aan de deur gezet
Foto: © SC

Ernest Nfor is geen speler van KV Kortrijk meer. De aanvaller werd na zijn woede-uitbarsting van maandag werd er beslist om de speler op staande voet te ontslagen.

Maandag viel hij fysiek en verbaal CEO Patrick Turcq en trainer Hein Vanhaezebrouck aan. De club besliste onmiddellijk gerechtelijke stappen te ondernemen en Turcq diende ook klacht in bij de politie. "Hij heeft me naar de keel gegrepen en zowel mij als mijn familie met de dood bedreigd. Nfor ontstak in blinde woede. Zoiets heb ik in heel mijn leven nog nooit meegemaakt", aldus Turcq in HLN.

"Het ging over zijn transfer naar Neftchi Baku, waar hij al was gaan testen. Hij stelde zelf een transferprijs voor die minder dan de helft bedroeg van wat ik overeengekomen was met Bergen en Waasland-Beveren. Het is sowieso al geen normale gang van zaken dat een speler zelf zijn transferprijs bepaalt. Ik heb hem gezegd dat Baku mij dan maar moest contacteren, maar van die kant heb ik nooit iets gehoord."

Nfor reageerde al op Facebook: "Het voetbal is de meest ondankbare wereld die er bestaat. Vandaag ben je een ster, maar als ze je niet meer nodig hebben, word je behandeld als een bandiet. Als iemand zijn hond wil doden, dan zeggen ze maar dat hij razend geworden is. Na alles wat ik voor Kortrijk gedaan heb, word ik behandeld als een hond. Maar de waarheid zal in een triomf eindigen dankzij God."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties