Claeys: "Opeens trainde ik met topvoetballers"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Claeys: "Opeens trainde ik met topvoetballers"
Foto: © SC

Sander Claeys is een opvallend gezicht in de Lokerse kern. Door de blessure van Georgios Galitsios mocht de 17-jarige verdediger proeven van het echte werk. "Plots trainde ik met topvoetballers."

Claeys werkte net het vijfde middelbaar af op het Sint-Lievenscollege in Gent. Terwijl zijn klasgenoten genieten van een welverdiende vakantie, kreeg de beloftevolle verdediger een opvallend telefoontje. “Opeens werd ik geselecteerd voor de oefenpartij tegen Stekene”, doet Claeys zijn verhaal in Het Nieuwsblad. “Plots trainde ik met topvoetballers waarvoor ik normaal naar het stadion afzak. Of ik mijn vakantieplannen moest afzeggen? Dit is veel beter.”

“Vorig seizoen voetbalde ik nog bij de U17 en deed ik extra ervaring op bij de beloften. In Stekene mocht ik meteen invallen en ook tegen Zelzate, Temse en zelfs KV Kortrijk werden me speelminuten gegund”, gaat Claeys verder. “Ervaren rotten als Koen Persoons, Mijat Maric en Ivan Leko hebben me bovendien uitstekend geholpen en ook Peter Maes was tevreden met mijn prestatie.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties