Ambitieuze de Sart: "Elke positie dubbel bezetten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 38 reacties
Ambitieuze de Sart: "Elke positie dubbel bezetten"
Foto: © SC

Standard kijkt tegen een belangrijk seizoen aan. De Luikse fans pikken geen nieuwe jaargang in de schaduw en prestaties - lees: prijzen - zijn een absolute must voor Guy Luzon. "Elke positie zal dubbel bezet zijn", belooft Jean-François de Sart ondertussen.

De Rouches bereiden zich momenteel in het Nederlandse Hoenderloo voor op voetbaljaargang 2013 – 2014. Ondertussen wordt op Sclessin druk gewerkt aan het elftal. Jean-François de Sart gaf tekst en uitleg in La Dernière Heure.

“De basis van het elftal van vorig seizoen speelt nog steeds in het rood-wit”, vat de technisch directeur meteen aan. “Het is de bedoeling om voort te bouwen op de automatismen van vorig seizoen. Maar dat wil niet zeggen dat Standard stil zit. Er zitten enkele dossier in de pijpleiding om de concurrentie aan te scherpen. Elke positie zal dubbel bezet zijn.”

Ondertussen is twijfel een standaardterm in de Vurige Stede. Hoe moet het verder met de club als Roland Duchâtelet het boeltje verkoopt? “Daar zijn de spelers niet mee bezig”, besluit de Sart. “Het is belangrijker dat de sfeer in de groep uitstekend is. De toekomst? Standard gaat sowieso een rooskleurige toekomst tegemoet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties