Clepkens mee met W-B op stage

Clepkens mee met W-B op stage
Foto: © SC

Waasland-Beveren steekt vandaag de Belgisch-Nederlandse grens over voor een oefenkamp. In Delden wil Glen De Boeck zijn troepen klaarstomen voor de nieuwe voetbaljaargang.

Ook vorig seizoen trok de fusieclub voor vier dagen naar het Nederlandse Delden voor een oefenstage. Dit jaar wordt gekozen voor een verlengd verblijf. Meteen ook een indicatie voor de stijgende ambitie in de Freethiel?

De Boeck kan nagenoeg op zijn volledige kern rekenen bij onze noorderburen. Enkel Mbah Chimezie geeft verstek. Volgens Het Nieuwsblad liggen familiale redenen aan de basis van zijn afwezigheid. Aanwinst Robert Demjan, Jonathan Rowell en Hanan Maman sluiten vandaag aan bij de groep.

Een opvallend gezicht op stage zal dat van Michaël Clepkens zijn. De 27-jarige doelman, die vorig seizoen zijn stek onder de lat verloor aan Colin Coosemans, is nochtans op zoek naar een nieuwe club. Clepkens testte de voorbije week bij Cercle Brugge, maar kon ook rekenen op belangstelling van De Graafschap. Het lijkt echter dat beide pistes niet opportuun mogen genomen worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties