Batshuayi: "Titels pakken met Standard"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 64 reacties
Batshuayi: "Titels pakken met Standard"
Foto: © SC

Michy Batshuayi verlengde onlangs zijn contract bij Standard Luik na weken onderhandelen. De aanvaller is samen met Imoh Ezekiel het speerpunt van de Luikse aanval en is brandend ambitieus.

"Het wordt tijd dat ik meer belangrijke goals begin te scoren. Mijn doel is duidelijk, ik wil in de top-3 van de topschuttersstand staan aan het eind van het seizoen. Het zou super zijn mochten Ezekiel en ik beiden op het podium staan", aldus Batshuayi aan La Dernière Heure.

Met al die goals moet er wel iets gewonnen worden, voorlopig is het palmares van Batshuayi bij Standard nog leeg. "Ik wil dat verhelpen, ik zou Standard graag verlaten met titels op zak. Ik wil mijn zoektocht naar prijzen dit seizoen beginnen."

Volgens Batshuayi heeft Standard goed gewerkt op de transfermarkt. "Er is niemand vertrokken en we hebben ons versterkt." Hij breekt ook een lans voor voorzitter Duchâtelet. "Ik weet dat veel supporters hem haten, maar ik heb een goede relatie met hem. Hij probeert het team zo sterk mogelijk te maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties