Reactie Vidarsson: "Enkel depanneren"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Vidarsson: "Enkel depanneren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Assistent-coach/speler Arnar Vidarsson hielp gisteren zijn ploeg even uit de nood op de linksachter. Op hetzelfde moment werd Bart Buysse aangetrokken. De IJslander gaf ook wat meer duidelijkheid over zijn rol. Veel zullen we hem normaal gezien niet op het veld zien.

Sander De Graeve in Eernegem

"Ik stond linksachter omdat we op dit moment nog geen twee linksbacks hebben (enkele minuten later werd de transfer van Buysse afgerond). Niels Mestdagh heeft het vandaag goed gedaan, maar hij is nog erg jong. Hij had tien minuten nodig om in de wedstrijd te komen, daarna was het goed."

Vidarsson gaf nogmaals duidelijkheid over zijn rol. Hij is vooreerst assistent. "Het is absoluut niet de bedoeling dat ik op het veld kom. Als de ploeg er staat en iedereen fit is, speel ik niet. Ik depanneer enkel wanneer het nodig is. Ik train wel alles mee en werk ook de voorbereiding mee af. Tijdens het seizoen zal ik ook af en toe met de beloften spelen om ritme op te doen, daar ben ik nog niet te oud voor geworden hé (lacht)."

Het was felle wedstrijd voor een oefenpot, geen probleem volgens Vidarsson. "Die matchen moet je gebruiken om scherpte te creëren. Het was ook geen vuile wedstrijd, het bleef al bij al fair. Natuurlijk komen door de vermoeidheid enkele tackles iets te laat, maar dat is normaal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties