Lombaerts: "Misschien wel nieuw contract bij Zenit"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Lombaerts: "Misschien wel nieuw contract bij Zenit"
Foto: © SC

Nicolas Lombaerts bereidt zich met Zenit Sint-Petersburg voor op het nieuwe seizoen dat morgen (woensdag) van start gaat. De Rode Duivel is opnieuw fit en sluit niet uit dat hij binnenkort een contractverlenging tekent bij de Russische topclub.

“Ik kon de voorbije dagen opnieuw voluit trainen en ben in principe klaar voor de eerste wedstrijd tegen Krasnodar. Tijdens de supercup (3-0-verlies tegen CSKA Moskou, nvdr.) moest ik van de dokters negentig minuten op de bank blijven en mocht ik alleen in geval van nood tussen de lijnen komen”, vertelt de 28-jarige verdediger aan Het Laatste Nieuws.

De afgelopen maanden deden er geruchten de ronde dat Lombaerts zou zinspelen op een vertrek bij Zenit, waar hij al sinds 2007 speelt. “Zolang ik nergens getekend heb, ben ik een speler van Zenit en zet ik mij honderd procent in voor de club. Misschien teken ik straks wel gewoon bij. Er moeten mooie alternatieven zijn en bovenal moet de club ook willen meewerken aan een transfer”, besluit de voormalige speler van AA Gent.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties