Transfergeruchten van de dag: Roemeense doelman komt niet naar Standard

Timothy Collard
Timothy Collard
| 54 reacties
Transfergeruchten van de dag: Roemeense doelman komt niet naar Standard
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Anderlecht wil zich graag nog ontdoen van enkele overbodige spelers. Pablo Chavarria en Dalibor Veselinovic hebben geen toekomst meer bij de landskampioen en kunnen rekenen op belangstelling van andere clubs. Lees in DIT ARTIKEL waar het tweetal aan de slag kan.

Roland Juhasz, sinds zijn contract in het Astridpark verbroken werd een vrije speler, lijkt definitief op weg naar Videoton. De centrale verdediger speelde er de voorbije zes maanden al op huurbasis en zou er snel een contract tekenen.

Net als paars-wit wil ook Club Brugge graag afscheid nemen van twee spelers. Jesper Jorgensen en Ivan Trickovski lijken niet in aanmerking te komen om veel speelminuten te verzamelen in het Jan Breydelstadion. Lees er HIER meer over.

Blauw-zwart wil graag voor de start van het nieuwe seizoen nog een centrale verdediger aantrekken. De Costa Ricaan Andrés Flores zou kandidaat nummer één zijn om de Brugse verdediging te versterken. Wil je er meer over te weten komen? Klik dan HIER.

Zulte Waregem maakt ook werk van versterking. Thorgan Hazard (lees HIER) speelt volgend seizoen al zeker in het Regenboogstadion. Mamoutou N'Diaye (lees HIER) en toptalent Bruma (lees HIER) zouden zijn voorbeeld wel eens kunnen volgen. Chelsea zou naast Bruma ook Charly Musonda Junior een jaartje willen stallen bij Essevee, al is voorzitter Naessens voorlopig nog voorzichtig.

Essevee neemt binnenkort wellicht afscheid van Jérémy Bokila. De aanvaller staat nog steeds onder contract bij Zulte Waregem, maar werd de afgelopen twee seizoenen verhuurd aan Sparta Rotterdam en Petrolul Ploiesti. Daar scoorde hij respectievelijk vijftien en zestien doelpunten en wekte hij de interesse van onder meer Ajaccio en FK Krasnodar.

Ook Franck Berrier lijkt tijdens deze transferperiode zijn biezen nog te pakken aan de Gaverbeek. De Franse spelmaker werd aangeboden bij AA Gent, maar daar zou niet iedereen de komst van de middenvelder dragen weet Het Laatste Nieuws.

Lierse versterkte zich gisteren (maandag) al met drie nieuwe spelers. Lees dat bericht HIER nog eens na. De club zit echter niet stil tijdens deze transferperiode. De Pallieters hebben vandaag de komst van verdediger Wouter Corstjens afgerond. De verdediger legde al medische testen af en wordt op huurbasis overgenomen van AA Gent. Lees er HIER meer over.

Onze Rode Duivels zijn dezer dagen felbegeerd. Vandaag duiken Marouane Fellaini en Christian Benteke op in ons transfertopic. Fellaini loopt in de kijker bij Arsenal en Manchester United. Bij die laatste club zou de Everton-middenvelder echter maar tweede keuze zijn. Lees er HIER meer over. Aston Villa-aanwinst Nicklas Helenius hoopt dan weer dat Benteke ook volgend seizoen nog bij de Villans zal spelen. Meer weten? In DIT ARTIKEL lees je er meer over.

Nog een andere Rode Duivel dan: Nicolas Lombaerts. Hij verscheen een tijdje terug op de radar van enkele Engelse ploegen waaronder Tottenham. De centrale verdediger van Zenit sluit echter niet uit dat hij gewoon in Rusland blijft voetballen. Wil je er meer over weten? Klik dan HIER.

Een jongen die in de toekomst mogelijk zal uitkomen voor de Rode Duivels, Adnan Januzaj, onderhandelt momenteel met zijn club Manchester United over een nieuw contract. De Engelse landskampioen is zich bewust van de kwaliteiten van de middenvelder en wil hem niet kwijtspelen aan andere geïnteresseerde clubs. Lees er HIER meer over.

Wat staat er nog te gebeuren met Wayne Rooney? De Engelsman zou gewoon bij United blijven, maar nu wordt hij toch alweer gelinkt aan Chelsea. Eden Hazard ziet de aanvaller alvast graag naar Stamford Brigde komen. Lees er in DIT ARTIKEL meer over.

Anderlecht haalde nog niet veel in huis qua versterking. Voorlopig lijken er alleen maar spelers te vertrekken bij paars-wit. Zo wil Cheikhou Kouyaté nog steeds weg en hoopt hij dat Anderlecht de vraagprijs laat zakken. Lees er HIER meer over. Ook voor Frank Acheampong is er interesse. Het Ghanese talent zou naar Italië kunnen verhuizen. Wil je er het fijne van weten? Lees dan zeker DIT BERICHT.

Charleroi strikte vandaag een nieuwe verdediger. De Griek Stergos Marinos is op enkele punten en komma's rond met de Zebra's. Lees het volledige artikel HIER.

Oostende roerde zich ook op de transfermarkt. De promovendus huurt Nyasha Mushekwi, een Zimbabwaanse international, voor één seizoen van het Zuid-Afrikaanse Mamelodi Sundowns. Lees HIER nog eens het volledige artikel.

Nederlands international Kevin Strootman verkast naar AS Roma. De middenvelder komt over van PSV en met de transfer is zo'n zeventien miljoen euro gemoeid. Lees er HIER meer over.

De Nigeriaanse aanvaller Chuka ruilt OH Leuven in voor het Roemeense Cluj. De spits vindt daar voormalig Standard-coach Mircea Rednic terug. Lees HIER.

De Roemeense doelman Cristian Balgradean komt dan toch niet naar Standard. De Rouches wilden de 25-jarige sluitpost huren met optie tot aankoop, maar dat zag zijn club Dinamo Boekarest niet zitten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties